Kronan Snus

Kronan-snus-logga

Kronan Snus är inget gammalt märke, men själva snusreceptet utgår från Swedish Match traditionella tillverkningsmetoder. Snuset har en tydlig tobakssmak med inslag av viol, citrus och en ton av gröna örter. Utforska även Kronan Lössnus. Läs mer om Kronan Snus.Instagram


Kronan Snus

Kronan Snus, tillverkat av den välkända svenska producenten Swedish Match, är ett av de äldre snusvarumärkena som har behållit sin popularitet genom åren. En av dess mest distinkta egenskaper är dess unika smaksättning, vilken inkluderar toner av tobak, citrus, viol och dill.

Kronan Snus erbjuder ett varierat utbud som inkluderar:

Dessa varianter är tillgängliga i olika format, inklusive lössnus, original-portion och vit portion. Varje dosa innehåller 22 portioner, vilket ger dig gott om valmöjligheter.

Styrka och Smakprofil

Snuset kommer i två olika styrkor: normal och stark. Det är viktigt att notera att nikotininnehållet kan variera något inom samma styrkekategori. Till exempel innehåller Kronan Stark Vit Portionssnus 12 mg/g nikotin, medan Kronan Stark Original Portionssnus har en nikotinhalt på 15 mg/g.

Här är en översikt över styrkorna:

Normal styrka:

  • Original portion: 8,5 mg/g nikotinhalt
  • Vit portion: 8 mg/g nikotinhalt
  • Lössnus: 7,5 mg/g nikotinhalt

Stark styrka:

  • Original portion: 15 mg/g nikotinhalt
  • Vit portion: 12 mg/g nikotinhalt

Kronan har en distinkt smakprofil som utmärks av en välbalanserad tobakskaraktär, kompletterad med subtila nyanser av viol, uppfriskande citrus och milda gröna örter. Denna smakprofil återfinns enhetligt i alla Kronan-varianter, oavsett om det är lössnus, original portion eller vit portion.

Vad kostar en stock Kronan snus?

Priset på en stock (10 dosor) av kan variera beroende på plats och återförsäljare. För att få den mest aktuella prissättningen rekommenderar jag att du besöker din lokala tobaksbutik eller snusåterförsäljare eller besöker deras webbplats för prissättning och tillgänglighet.

Hur många snus är det i en dosa Kronan?

En dosa innehåller vanligtvis 22 portioner. Detta antal kan dock variera beroende på snusvarianten och tillverkaren. För att få exakt information om antalet portioner i en specifik dosa, kan du kontrollera produktinformationen på dosan eller besöka tillverkarens officiella webbplats.