Portionssnus

Portionssnus är ett snus som kommer i ett portionsformat. Denna typ av snus tillhandahålls i små, komprimerade prillor som omsorgsfullt packas in i små tepåsar. Den förenklade hanteringen gör det möjligt för användare att placera dessa prillor bekvämt under läppen.


Portionssnus hos Snusstocken

Utforska vårt omfattande utbud av snus på Snusstocken, där vi strävar efter att tillgodose alla smaker och preferenser. Med en mängd olika smaker och nikotinstyrkor är det enkelt att hitta det perfekta snuset genom att klicka på önskad produkt för ytterligare information.

Köp Portionssnus i Stock eller Enstaka Dosor

Välj mellan stock portionssnus för långvarig förbrukning eller enstaka dosor för att testa olika varianter. Vid köp av storpack erbjuder vi generellt lägre priser per dosa. Sök direkt efter produktnamn eller bläddra igenom våra kategorier.

Portionssnus från Välkända Märken

Vår samling av snus inkluderar produkter från välkända märken, såsom:

Portionssnusets Ursprung och Format

Portionssnus gjorde sitt intåg på 1970-talet och har sedan dess blivit ett populärt alternativ till lössnus. Det finns fyra huvudsakliga storlekar på portionerna: mini, normal, slim och large.

Original- och White Portion

Snuset finns i både original och white portion. Originalportioner är fuktiga och bruna medan vita portioner är torra och ljusa. Vita portioner har en tendens att rinna mindre och behåller smaken längre för en mer långvarig njutning. Njut av smakvariationerna och upptäck ditt favoritsnus hos Snusstocken.

Vanliga Frågor

Hur beställer jag portionssnus online?

Beställning av ditt favoritsnus online är enkelt. Besök vår webbplats, sök efter det önskade snuset och lägg det i varukorgen. Välj sedan önskat leveranssätt och betalningsmetod innan du bekräftar din beställning.

Har Snusstocken fri frakt på onlineköp av portionssnus?

Ja, vi erbjuder fri frakt för köp över 599 kr.

Hur snabbt kan jag få mitt portionssnus levererat?

Normalt sett tar leveransen 1-3 arbetsdagar, och du har möjlighet till hemleverans som ett alternativ.

När lanserades portionssnus?

Portionssnus introducerades under det tidiga 1970-talet som ett bekvämt alternativ till lössnus.

Vad är skillnaden mellan original- och white?

Original Portion är fuktiga och bruna, medan vita portioner är torra och ljusa. White portion rinner mindre och behåller smaken längre.

Vilka märken finns i sortimentet?

Vi erbjuder ett omfattande sortiment, inklusive välkända varumärken som General snus, Lundgrens, XR, Kronan, Ettan, Göteborgs Rapé och många fler. Utforska vårt breda utbud och hitta din favoritprilla hos Snusstocken.