White Snus Portion

White portionssnus även kallad vit portion, består till största delen av tobak. Men den är torrare på ytan, rinnermindre och har ett fuktigt innehåll. Detta ger ett snus med en hållbar, men jämnare smak- och nikotinupplevelse än vanligt portionssnus.24K Raw Strong White Dry Portionssnus


White Snus Portion

Hos oss hittar du ett brett utbud av white portionssnus som du enkelt kan köpa online. Vår samling inkluderar välkända varumärken som Granit, Kapten, Kronan och XR. Utforska också andra populära snussorter, inklusive:

White portionssnus, till skillnad från original portion, är inte fuktad på utsidan. Detta resulterar i mindre rinning och ger en förlängd frisättning av smak och nikotin över tiden.

General White

General snus, med anor från 1800-talet, introducerar General White portion. Med samma traditionella innehåll som den klassiska varianten erbjuder General White en vit portion med smaker av läder, hö, och te.

Lundgrens White Portion

Lundgrens Snus tillverkar white portion med naturtrogna smaker, inspirerade av svenska landskap som Österlen, Norrland och Västkusten. Exempelvis har Lundgrens Skåne en tydlig tobakssmak med inslag av barrskog och skogsbär.

Knox White

Snuset Knox, etablerat sedan 2006, erbjuder white portion med smaker av klassisk tobak, bergamott och citrus. Knox White finns i normalstark, stark och extra stark styrka för att möta olika preferenser.

Stark White Portion – ONE

ONE, från Swedish Match, presenterar vita portioner i stark styrka med varierande smaker som ängsviol och havtorn. ONE Vit erbjuder en komplex kombination av tobak, te, citrus och bergamott.

Köp White snus Online för Snabb Leverans

Utöver de traditionella tobakssmakerna erbjuder vårt sortiment en mångfald av smaker såsom viol, bär, salmiak, blomster och barrträd. White portion finns främst i normal, stark och extra stark styrka, med nikotinhalten varierande mellan 8 mg/g och upp till 43 mg/g.

Formatet på white portionssnus varierar mellan superslim, slim, normal och large portion, beroende på varumärke. Välj mellan enskilda dosor eller ekonomiska stockar för ett förmånligt pris per dosa.