Mini Snus

https://www.instagram.com/snusstocken/

Mini Snus presenterar sig som en miniatyrversion av den traditionella snusvärlden, med fokus på diskretion och en mindre påträngande upplevelse. Denna snusvariant är kännetecknad av sin kompakta storlek, både i längd och bredd, vilket gör den kortare och smalare än de vanliga varianterna.


Mini Snus – Små Prillor Online

Utforska vårt varierade sortiment av mini portion som du bekvämt kan köpa online. Vår kollektion inkluderar högkvalitativa varumärken som General, Kapten, Catch och Al Capone, alla i det bekväma mini-formatet. Upptäck även andra populära snusmärken, inklusive:

Mini portion snus erbjuder en kompakt och praktisk användning. Perfekt för dem som föredrar en diskret snusupplevelse eller är på språng.

General Mini

General snus, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, introducerar General Mini. Med samma traditionella smakprofil som den klassiska varianten erbjuder General Mini en komprimerad snusupplevelse med toner av läder, hö och te.

Catch Mini

Catch är banbrytande som Sveriges första portionssnus med en icke-traditionell snussmak. Det här snuset, introducerat av Swedish Match 1984, har kontinuerligt utvecklats sedan dess. Utöver den populära Catch Licorice med lakritssmak, erbjuder Catch idag också spännande smaker som Catch Eucalyptus och Catch Spearmint. Samtliga varianter kännetecknas av en ljus tobakskaraktär och tydliga toner av frukt och kryddor. Den långvariga utvecklingen av Catch visar inte bara på varumärkets hållbarhet utan även dess förmåga att anpassa sig till föränderliga smakpreferenser. Genom att erbjuda en variation av smaker som går bortom det traditionella snusandet har Catch skapat en unik plats för sig självt på marknaden och tillfredsställt en bredare publik av snusentusiaster.

Köp Mini Snus Online för Snabb Leverans

Utöver de traditionella tobakssmakerna erbjuder vårt sortiment av minisnus även smaker som melon, lakrits, kaffe, bär och vanilj.

Vanliga Frågor

Hur många snus i minisnus?

Antalet snusportioner i en förpackning mini portion kan variera beroende på tillverkaren och produktens specifikationer. Generellt sett innehåller en vanlig förpackning minisnus cirka 20 till 24 portioner. Det är dock viktigt att notera att denna siffra kan skilja sig åt mellan olika varumärken och produktlinjer.