Vanliga frågor

Vad har ni för leveransalternativ?

Vi erbjuder leverans via PostNord. Du kan beställa till utlämningsställe, paketbox eller brevlådan/dörren beroende på paketets storlek. Du kan även välja att beställa till våran butik på Södermalm i Stockholm genom det sista alternativet ”Hämta i butik”.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra fraktalternativ så att vi kan tillgodose alla våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Vad är det för status på min order?

När du lägger en beställning via oss och vi har skickat din order så ska du få ett spårningsnummer via mail. Status på din order kan du då se genom att skriva in ditt spårningsnummer hos PostNord.

Jag kan inte logga in på min profil på hemsidan, hur gör jag?

Om du har försökt logga in utan att lyckas kan du försöka klicka på ”Glömt lösenord”. Då ska du få ett mail till den mailadress du registrerade hos oss med en återställningslänk. Kolla även skräpposten så att mailet inte hamnat där. Har mailet inte kommit fram kan du skriva till oss på info@snusstocken.com så hjälper vi dig vidare!

Hur gör jag en retur?

Vi ber dig kontakta oss på info@snusstocken.com om du vill göra en retur.

Vid utnyttjande av ångerrätt tillkommer kostnaden för returfrakt. Du som kund har i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att ångra eller returnera din beställning inom 14 dagar från den dag då du tog emot beställd vara. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan är i väsentligen oförändrat skick och att ingen försegling eller förpackning brutits.

Hur reklamerar jag en produkt?

Är det fel på någon vara och du behöver reklamera den bör du kontakta oss på info@snusstocken.se så snart som möjligt efter att felet upptäckts så att vi kan hjälpa dig vidare!

Jag saknar en produkt i min order, hur gör jag?

Om en vara saknas kan du kontakta oss på info@snusstocken.se så hjälper vi dig vidare!

Hur kontaktar jag er?

Här är våra kontaktuppgifter:

E-post: info@snusstocken.com

Telefon: 076-006 8472

Besök våra butiker: Tjärhovsgatan 3, 11621 Stockholm eller Långholmsgatan 30, 11733 Stockholm