Loop Snus

loop-snus-logga

Loop snus är producerat av Another Snus Factory som blev grundade i Stockholm 2019, där Loop också är tillverkat. Loop är en helvit nikotinpåse som kommer i flera olika smaker och styrkor. Kolla in exempelvis Loop Mint Mania Mini.


Loop Nikotinpåsar

Loop erbjuder en helt tobaksfri snusupplevelse med olika nikotinstyrkor, smakprofiler och format. Med alternativ som Jalapeño Lime och Hot Mango, samt format som slim och mini, och styrkor som sträcker sig från normal till ultra stark, ger varumärket en mångfald för dem som söker ett tobaksfritt alternativ. Dessa nikotinpåsar är helt fria från tobak och levererar en karakteristisk upplevelse med varje dosa.

Dessutom gjorde vitt snus, som är en tobaksfri nikotinprodukt, sin entré på marknaden under det tidiga 2000-talet. Vidare är dessa vita portioner designade för att inte färga tänderna och erbjuder olika smaker och styrkor. Produkten erbjuder ett alternativ till traditionellt snus, med olika format och innehåll.

Alla Loop Snus Smaker

Vidare har Loop en stor variation av smaker i olika styrkor och format, inkluderat slim och mini. Nedanstående produkter kommer i olika styrkor och format. Färgen på dosornas etiketter hjälper indikera vilken smak den motsvarar, Loop röd är exempelvis smaken red chili melon och Loop blå är Mint smak.

Loop nikotinhalt

  • Normal mini: 15 mg/g
  • Strong slim: 15 mg/g
  • Extra strong slim: 20 mg/g
  • Hyper strong slim: 25 mg/g

Köp Loop Snus Online och Loop Snus i Butik

Köp Loop nikotinpåsar online från SnusStocken och välj bland ett varierat urval av olika format, styrkor och smaker. Du är självklart också välkommen till någon av våra fysiska butiker! 

Har Loop ny smak?

Loop släpper med jämna mellanrum nya smaksättningar och utökar sitt sortiment kontinuerligt. Håll utkik på nyheterna!

Vilket format kommer Loop snus i?

Nikotinpåsarna kommer som Loop mini snus och Loop Slim snus.

Vilken nikotinhalt har Loop snus?

Först och främst är det viktigt att betona att styrka och nikotinhalt inte är samma sak. Styrkan står markerad med en siffra på dosans ovansida. Både Loop Mint Mania Mini och Loop Mint Mania i normalstorlek är markerade med siffran 2, men innehåller 15 mg/g respektive 10 mg/g nikotin. Loops nikotinhalt hittar du på dosans undersida. Loop extra strong nikotinhalt har 20 mg/g och hyper strong har 25mg/g.