XQS

XQS-snus-allwhite-nikotinpasar-snusstocken

XQS All White är ett nikotinfritt snus fött i Jämtland och uppvuxet i Dalarna. De erbjuder dig många olika spännande smaker i olika styrkor. XQS Pipe Candy Light All White https://www.instagram.com/snusstocken/


Snus från XQS

De började med att erbjuda tobaksfria nikotinpåsar och portioner, vilket gör deras snus till ett attraktivt alternativ för de som söker en tobaks- och nikotinfri snusupplevelse. Varumärket representerar ett alternativ till traditionellt snus och riktar sig särskilt till dem som föredrar en snusprodukt utan tobak. Nu har dem även lanserat portioner utan varken tobak eller nikotin. Med en mångfald av spännande smaker strävar märket efter att tillgodose en bred användargrupp.

Smakprofil och Styrkor

Märket erbjuder en variationsrik smakprofil med olika styrkor:

Tobaksfria Alternativ från XQS

Varumärket står i spetsen för innovation inom snusvärlden med sitt utbud av all white tobaksfria snusalternativ. Denna kategori representerar ett hälsosammare alternativ för dem som vill undvika tobak, samtidigt som de kan njuta av spännande smaker och olika styrkor. Sortimentet sträcker sig från normal till stark styrka och omfattar smaker så som om blåbär och citrus. Utforska de olika smakerna, inklusive Elderflower Slim, Citrus Cooling Slim och många fler. Deras sortiment har utformats för att tillgodose en bred publik med varierande smakpreferenser och önskemål om snusstyrka. Från fruktiga alternativ till mer sofistikerade smaker som Elderflower, erbjuds en omfattande palett av tobaksfria snusupplevelser.

Nikotinfria Alternativ från XQS

Varumärket har introducerat en serie nikotinfria snusprodukter, exempelvis Tropical och Black Cherry. Dessa alternativ ger samma utsökta smakprofil som deras nikotinhaltiga motsvarigheter, vilket möjliggör för användare att njuta av snusets rika smak utan närvaron av nikotin eller tobak. Nikotinfritt snus är utformat för dem som söker en ren smakupplevelse utan den stimulerande effekten av nikotin. Med en bas av växtfibrer och noggrant utvalda smakämnen efterliknar detta snus traditionella varianter, men med fördelen av att vara helt fritt från tobak och nikotin. En användarvänlig lösning för dem som vill njuta av snusets ritual utan att kompromissa med sin hälsa.

Varumärket fortsätter att vara en föregångare inom snusindustrin genom att erbjuda mångsidiga och hälsosammare alternativ. Deras engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa produkter med varierande smaker och styrkor gör dem till en uppskattad aktör bland snusentusiaster. Utforska det nikotinfria alternativet och upplev en ny dimension av snusning.

Senaste nytt från XQS

Varumärket förblir i framkant när det gäller att utveckla sitt sortiment för att tillgodose en växande kundkrets. Nyligen har de introducerat spännande tillskott som ger användarna möjlighet att utforska nya smaker och upplevelser helt fritt från både tobak och nikotin. Två banbrytande alternativ är Blueberry Mint Nikotinfritt och Citrus Cooling Nikotinfritt Snus. Exempelvis presenterar Citrus Cooling en harmonisk blandning av citrussmak och koffein, perfekt för dem som söker en energigivande effekt utan att kompromissa med njutningen av snus. Dem har också lanserat en ny smak i sitt vanliga tobaksfria snus nämligen Hallonsoda.

Varumärket

Sedan 2006 har märket varit en ledande aktör inom snusbranschen och var bland de första som lanserade tobaksfritt snus i Sverige. Med en imponerande historia av innovation och dedikation till högkvalitativa produkter har de etablerat sig som ett pålitligt varumärke för snusentusiaster.

Samtliga produkter från varumärket kommer i det smidiga slim-formatet. Denna utformning ger användarna en jämn och behaglig passform under läppen samtidigt som den bevarar smakens integritet.

XQS Smaker

Nedan går vi igenom samtliga smaker från varumärket:

Styrka på XQS

De erbjuder produkter i varierande styrka för att tillgodose olika användarbehov. Deras sortiment inkluderar Strong, Normal och Nikotinfritt, med en nikotinhalt som varierar mellan 0 till 16 nikotin per gram. Dessa olika styrkor ger användare möjligheten att välja en produkt som passar deras behov.

  • Strong – 16 mg/g
  • Normal – 8 mg / g
  • Nikotinfritt – 0 mg/g

Frågor och Svar

Hur mycket nikotin är det i en XQS?

Nikotinstyrkor varierar men dem kommer i Strong – 16 mg/g, Normal – 8 mg / g och Nikotinfritt – 0 mg/g.

Innehåller XQS tobak?

Produkterna finns i både nikotin- och tobaksfria alternativ.

Hur mycket kostar XQS?

Priset varierar och vi rekommenderar er att kolla in vårt sortiment ovan.

Hur många prillor är det i XQS?

Dosorna innehåller 20st prillor.

Finns XQS i fysiska butiker?

Du kan köpa XQS hos SnusStocken på Tjärhovsgatan 3 eller Långholmsgatan 30 i Stockholm.