Dannemann

dannemann-cigariller-logga

Dannemann erbjuder produkter inslagna i Mata Fina blad med innehåll av deras exklusiva Golden San Antonio Tobak. En klassisk tobaksupplevelse för den som tycker om rika med balanserade smaker. Kolla exempelvis Dannemann Speciale Brasil 20 Instagram


Dannemann Speciale Brasil Cigariller

Dannemann Speciale Brasil Cigariller 20-pack är en klassisk cigarill i extra smalt format, perfekt för den som söker en rik och aromatisk tobaksupplevelse. Denna exklusiva cigarill innehåller en speciell blandning av aromatisk kubansk tobak och härligt mild brasiliansk Java. Varje cigarill rullas sedan omsorgsfullt i ett mörkt, aromatiskt Mata Fina-tobaksblad från Brasilien, vilket ger en extraordinär rik och aromatisk karaktär.

Produktinformation

  • Smakprofil: Rik karaktär, aromatisk
  • Antal i förpackning: 20 stycken
  • Förpackning: Fin och smidig metallbox

Dannemanns Historia

År 1872, i staden São Félix, Bahia, Brasilien, föddes Geraldo Dannemann med en vision att skapa världens finaste och mest exklusiva cigarrer. Hans första cigarrfabrik, fortfarande i drift, etablerades längs floden, omgiven av den doftande tobakens rika dofter från Mata Fina-regionen. Dannemann började samarbeta med lokala hantverkare och bönder för att skapa de mest exklusiva cigarrerna, ett samarbete som fortgår med över 200 lokala familjegårdar idag.

År 1890 valdes Geraldo Dannemann till borgmästare och blev en central figur i São Félix’s sociala och ekonomiska utveckling. Hans inflytande lever kvar genom byggnader och bron över floden Paraguaçu, som förbinder São Félix med Cachoeira.

Nutid

Dannemann Tobacco, skapare av dessa cigariller, är kända världen över för sina höga standarder och tillverkar även Moods och Al Capone. Geraldos arv och inflytande fortsätter att vara en integrerad del av regionens historia och kulturarv.