Al Capone Cigariller

al capone cigariller

Al Capone cigariller är ett tobaksmärke som kommer i minisnus samt minicigariller baserade på ett högkvalitativt val av tobak.Produkterna tillverkar man under Dannemann Tobacco som tillverkat cigariller och cigarrer sedan slutet på 1800-talet!


Smaker och Nikotinstyrkor – Al Capone cigariller

Al Capone ger dig möjlighet att utforska olika smaker, inklusive den söta vaniljvarianten, och anpassa din tobaksnjutning efter dina preferenser. Information om nikotininnehållet är tillgänglig för dem som är intresserade av att välja rätt styrka för sin njutning.

Besök Vår Butik i Stockholm

För de som är nyfikna på Al Capone Cigariller och deras tobaksalternativ finns möjligheten att besöka vår butik på Tjärhovsgatan 3, 11621 Stockholm. Utforska sortimentet och få ytterligare information om produkterna utan några köpförpliktelser. Välkommen till en värld av mild tobaksnjutning i hjärtat av Stockholm.

Glöm inte att utforska våra andra märken i sortimentet:

Vanliga Frågor

Har cigariller filter?

Ja, många cigariller har filter. Filtret används för att stabilisera för saliv och moderera förbränningshastigheten. Det filtrerar också röken för att ta bort en del av tjäran.

Kan man ta Halsbloss med cigariller?

Generellt sett rekommenderas inte att ta halsbloss med cigariller. Halsbloss är vanligtvis avsedda för rökfria alternativ som snus eller nikotinpåsar.

Kan man röka utan filter?

Ja, det är möjligt att röka utan filter. Vissa cigaretter och cigariller kommer utan filter, och det är upp till individens preferens.

Vad är farligast, cigarett eller cigarr?

Både cigaretter och cigariller är skadliga för hälsan och är förknippade med olika hälsorisker. Det är svårt att säga vilket som är farligast, eftersom det beror på flera faktorer, inklusive hur ofta och hur mycket man konsumerar.

Vilka cigariller är bäst?

Bedömningen av ”bästa” cigarill beror på personliga preferenser när det gäller smak, storlek, och övriga egenskaper. Smak och kvalitet varierar mellan olika märken och varianter, så det är bäst att prova olika och se vilken som passar ens egna smakpreferenser.